Китай строи уникален град на бъдещето.          Основната

...
Китай строи уникален град на бъдещето.          Основната
Коментари Харесай

Китай строи нещо уникално

Китай строи неповторим град на бъдещето.          

Основната характерност на новия град ще бъде неналичието на пътна връзка, както и потреблението на най-съвременни енергоспестяващи технологии. Зеленият град в града би трябвало да бъде приключен за слок от седем години.

Net City е с размерите на Монако. Градът ще включва офис център, жилищен регион, учебни заведения, магазини и друга нужна инфраструктура. Броят на етажите на постройките ще варира от един до 30 етажа.

 Китай строи неповторим град в града - 1

Постройките се идграждат по строго избран проект за основаване на най-удобните панорами за жилищни здания, както и с умна система срещу помрачаване на браншове вътре в града.

Транспортната връзка ще бъде ситуирана на подземно равнище. На повърхността има зелени площи, зони за велосипедни алеи, както и пешеходни пътеки. Под града се построява метро, написа " Факти.бг ".

 Китай строи неповторим град в града - 5

Всички къщи ще бъдат оборудвани с фотоволтаични панели и датчици, които наблюдават положението на въздуха. По крайбрежието ще бъдат засадени мангрови дървета. Всички канализационни канали ще бъдат подложени на многоетапна обработка.

Особеността на града ще бъде оптималната екологичност и сигурност. Предвижда се планът да бъде приключен до 7 години. Първата фаза на строителството би трябвало да завърши до края на 2022 година.

 Китай строи неповторим град в града - 6
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР